κυπαρισσια διαμονη Options

Wiki Article

Η Αγία Κυριακή, λίγο παραπάνω από ένα χιλιόμετρο μακριά, μπροστά στη γειτονιά της Μητρόπολης, είναι κι αυτή βοτσαλωτή, με εντυπωσιακά βράχια να την κορνιζάρουν, και πανοραμική θέα σε όλο το χωριό να συνοδεύει τις βουτιές σου.

Τα τελευταία χρόνια η Ικαρία συζητιέται πολύ και σίγουρα αποτελεί ένα από τα πιο επισκέψιμα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Έχει βοτσαλάκια ψιλά, ασπρόμαυρα, ανακατεμένα σαν τα πιόνια στο εσωτερικό σκακιέρας, νερά κρυστάλλινα, δεντράκια για φυσική σκιά στον ανελέητο ήλιο.

Εκεί που ο Πάρνωνας βουτά απότομα στη θάλασσα, εκεί που το Μυρτώο απλώνεται απέραντο ως τη γραμμή του ορίζοντα, εκεί φωλιάζει το Κυπαρίσσι. Σε μια πελοποννησιακή γωνιά που μοιάζει επικίνδυνα με την άκρη του κόσμου.

Υπάρχει μια καλή προσφορά από καταλύματα μιας και είναι ο κύριος οικισμός του νησιού.

Ταξίδι στις ακτές του ανατολικού Μοριά: Λουτράκι-Παλαιά Επίδαυρος-Μονεμβασιά

πόση απόσταση πρέπει να υπάρχει μεταξύ των κυπαρισσιών για να γίνει φράκτης;

Το χωριό αποτελείται από ένα μικρό λιμανάκι και μια αμμώδη παραλία, κατά μήκος της οποίας θα βρείτε ταβέρνες, εστιατόρια και καφετέριες.

Σημείωση: Αν θέλετε ησυχία και ηρεμία καλύτερα να αποφύγετε την περιοχή τον Αύγουστο.

Συμπληρωματικά, μπορούμε να βάζουμε κομπόστ στα τέλη του φθινοπώρου για να εμπλουτίζουμε το έδαφος του κυπαρισσιού με οργανική ουσία και θρεπτικά συστατικά.

Πριν από την άφιξη των Ευρωπαίων αποίκων, οι ιθαγενείς Αμερικανοί είχαν βαθύ σεβασμό για το κυπαρίσσι. Χρησιμοποιούσαν το δέντρο με διάφορους τρόπους, όπως για την κατασκευή κανό, σπιτιών και κυνηγετικού εξοπλισμού, φρακτών, σκαφών, κατασκευή βαρελιών, κεραμιδιών και επίπλων.

Η πρόσβαση δεν more info είναι εύκολη. Ο δρόμος σε πολλά σημεία είναι στενός και περνάει μέσα από μεγάλα φαράγγια. Υπάρχουν δύο διαδρομές που μπορείτε ν' ακολουθήσετε για να φτάσετε στο Κυπαρίσσι.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα είδος κυπαρισσιού που να ταιριάζει καλά στις συνθήκες καλλιέργειας της περιοχής σας.

Το διαμέρισμα ήταν καθαρό και ήσυχο, ακριβώς πάνω στο κύμα της θάλασσας .

Report this wiki page